26 Ekim 2012 Cuma

Siz de İngilizce Konuşun !

bir sefer de kendi reklamımızı yapalımmm ;))

elinizden hiç birşey gelmese bile, hiç değilse facebook sayfamızı beğenebilir, twitter da takipçimiz olabilirsiniz değil mi canlar ;)
https://www.facebook.com/pages/Siz-de-%C4%B0ngilizce-Konu%C5%9Fun/335898573175231


Vaktiniz sizin olduğu kadar bizim için de çok değerli… Nerede ve ne zaman İngilizce öğrenmek istediğinize siz karar verin.

Öğrenci odaklı eğitim sistemimiz ile tamamen esnek ders saatleri, bireye özgü en doğru öğretim yöntemleri ve en modern öğretim materyaller ile İngilizce eğitimini öğrencilerimizin ihtiyaçlarına en uygun hale getirmeyi hedefliyoruz.

Birebir veya maksimum 4-5 kişilik V.I.P gruplarla; her seviyede, tamamen konuşma odaklı ya da hazırlanmak istediğiniz TOEFL, KPDS, IELTS, ÜDS, SBS, YDS, Profiency Exams gibi sınavlara hazırlık amaçlı ve %100 başarı garantisi ile İngilizce Eğitimi veriyoruz.

V.I.P gruplar maksimum 4-5 öğrenciyi kapsayan, alanında uzmanlaşmış (2 Türk 1 Yabancı) 3 farklı öğretmen eşliğinde gerçekleşir. Böylelikle tüm dil becerileriniz (yazma-okuma-dinleme-konuşma) maksimum seviyeye ulaşacak ve İngilizce’yi 4 temel beceriye hakim olarak öğreneceksiniz.

Özel derslerde ise; eğitime uyguladığımız anket ve birebir görüşmelerin ardından size en uygun öğretim yöntemleri ve öğretmen tespit ederek başlanır. Dersler sizin belirlediğiniz saat ve günlerde dilerseniz kendi yerimizde, dilerseniz evinizin ya da işyerinizin konforunda gerçekleşir.

Akademik sınavlarda ise öğrencilerimize sınav kaygısı, sınav stres yönetimi teknikleri konusunda destek olup, her sınava özgü strateji belirleyerek gireceğiniz sınavlarda başarınızı en üst seviyeye taşımanıza yardımcı oluyoruz.

Detaylı bilgi almak için bizi arayın…
0554 514 14 44
info@sizdekonusun.com
Bakırköy - İSTANBUL

Hiç yorum yok: